Böcker

Mina böcker är främst för barn i sju- till tolvårsåldern, men jag vet att jag har både yngre och äldre läsare. Så gillar du sagor, historiska romaner, äventyr, tidsresor, 1700-talet och spänning, så kanske mina berättelser kan vara något för dig. 

Böckerna är publicerade på Idus förlag och ingår i en serie som heter Hemligheten i Haga. Nu skriver jag på den fjärde och avslutande delen.

Köp och läs

Köp Hemligheten i Haga från Idus förlag.

Köp Månuret från Idus förlag.

Köp Silversländan från Idus förlag. 

Köp Smaragdas saga från Idus förlag.

Signerat exemplar

Vill du ha signerade böcker kan du skriva till mig direkt.

Skriv namn och adress, antal exemplar och vem som ska ha boken, så skriver jag det när jag signerar (om du vill!). Du får en faktura med din bokleverans.

Pris: 119 kronor + frakt.

Skriv till info@concisio.se

Du kan också handla på till exempel Ad Libris, Cdon och Bokus eller i din bokhandel.

Eller låna på biblioteket! Mina böcker finns både som pappersböcker och e-böcker. Finns de inte inne blir jag förstås jätteglad om du frågar efter dem.

Kort om böckerna i serien

Hemligheten i Haga är en äventyrlig tidsresa i fyra delar som utspelar sig i nutid och på 1700-talet. Vi möter Emma och Susanna, två tioåriga flickor som hittar en trollrot i Hagaparken i Solna. Det visar sig att trollroten är en magisk portal till andra tider.

Tillsammans med Emma, Susanna och den kloka hunden Snobben reser vi i tiden och dras in i ett äventyr med månur, silversländor och en förhäxad häger. Berättelsen spänner över fyra delar och är uppbyggd av fakta, fantasi och magi. Det handlar om att våga och växa – och om vänskap och tillit

Här följer en kort presentation av varje bok. Vi länkarna kan du läsa mer.

Provläs! På varje boks sida kan du provläsa några sidor via en länk.

Del ett: Hemligheten i Haga, 2013

I Hemligheten i Haga får vi lära känna Emma och Susanna, två tioåriga flickor som hittar en trollrot i Hagaparken i Solna norr om Stockholm. Det visar sig att trollroten är en magisk portal till andra tider. Tillsammans med Halling – en man från 1700-talet som hamnat i fel tid – reser de till hans tid, 1791. Där får de träffa Hagahäxan och hennes dotterdotter Mirella och äventyret kan börja.

Läs mer om Hemligheten i Haga.

Del två: Månuret, 2015

I Månuret bestämmer sig Emma, Susanna och Mirella för att leta efter ett magiskt månur som ska hjälpa dem att resa i tiden. Tillsammans börjar de nysta i en ledtråd som leder dem till en annan tid. Flickorna och hunden Snobben förbereder sig för ännu en tidsresa.

Läs mer om Månuret.

Del 3: Silversländan, 2017

I Silversländan lämnar Emma, Susanna, Mirella och Snobben Hagaparken och beger sig till den sagolika Drottningholmsparken i jakt på en mystisk silverslända.

Läs mer om Silversländan.

Del 4: Smaragdas saga, 2019

Smaragdas saga är den avslutande delen där alla trådar knyts ihop och alla hemligheter avslöjas.

Läs mer om Smaragdas saga.