Hemligheten i Haga

Den första delen, Hemligheten i Haga, kom ut hösten 2013 på Idus förlag. Del två, Månuret, kom ut våren 2015. Två böcker till är planerade i serien.

 Hemligheten i Haga, del ett

Hemligheten i Haga är en äventyrlig tidsresa som utspelar sig under hösten 2013 och 1791 i Hagaparken i Solna. Huvudpersonerna är två tioåringar, Emma och Susanna. Du möter också en kvinna som kallas Hagahäxan och hennes dotterdotter Mirella. Tillsammans hjälper de Anders som råkat i knipa när han skulle gömma Gustav den tredjes mystiska skrin.

Provläs på Smakprov.se

Läs vad andra tycker om boken.

Månuret, Hemligheten i Haga, del två

Läs om Månuret som kom ut våren 2015.

Köp Hemligheten i Haga

Pris: 119 kronor + frakt.

Skriv namn och adress, antal exemplar och vem som ska ha boken, så skriver jag namnet i boken när jag signerar. Du får en faktura med din bokleverans. Skriv till info@concisio.se

Du kan förstås också köpa från AdLibris och Bokus med flera ställen.

Hemligheten i Haga som e-bok

Via de här länkarna kan du köpa Hemligheten i Haga som e-bok:

Muntligt

Bokon

Bokus

Dito

Omdöme från Bibliotekstjänst

”Susanna  och Emma, två flickor i mellanstadieålder, får av en slump ge sig ut på en historisk tidsresa. Eller är det verkligen en slump? Är flickorna kanske bara de sista kugghjulen i en större plan? En resa där de med hjälp av list, magiska krafter och människor de möter lyckas gripa in för att påverka och förändra historiska händelser.

Författaren bygger en spännande historia med en tilltalande blandning av fantasy med historisk förankring och ett samtida vardagsliv ur ett barns perspektiv. Historiska personer och händelser är trovärdigt invävda i historien samt korrekt återgivna. Såväl personer som miljöer skildras levande och får historien att lyfta. Små fragment som placerats ut under historiens gång återkommer mot slutet och får var och en sin självklara förklaring.

Det här är en historia med stark berättarglädje som skapar nyfikenhet hos läsaren. Författaren har tidigare arbetat med andras texter, men Hemligheten i Haga är den första egna boken.”

Sofia, Bibliotekstjänst

Läs var andra tycker om boken!

IMG_2762

Hemligheten i Haga

Boksläppskalas i Haga 2013

Den 20 oktober 2013 hade vi boksläppskalas med sagostund, musik, cider, snittar och popcorn. Titta på bilder från boksläppskalaset!

_DSC1352

Boksläpp i Koppartälten i Hagaparken, oktober 2013.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *