Besök hos 6A, Björkhaga skola

I onsdags var jag på författarbesök i Björkhaga skola i Botkyrka. Jag fick träffa de härliga eleverna i 6A och deras lärare Lena Oddbjörn. Lena var min dotters lärare på lågstadiet för ett antal år sedan. Det var så kul att  träffas igen!

Jag började med att läsa högt ur Hemligheten i Haga, sen fick eleverna ställa frågor om boken och mitt skrivande. Exempel: Hur lång tid tog det att skriva boken? Varför började du skriva? Varför vill du vara förfatIMG_4291tare? Har du skrivit fler böcker? Vad har du för favoritböcker?

Sen fick alla dela med sig av sina boktips till mig och varandra. Många tycker om LasseMaja, Twilight och Harry Potter. Andra tipsade om Ingelin Angerborns böcker och Gregs bravader av Jeff Kinney. Jag berättade om en av mina favoritböcker:  Fröken ensam hemma åker gungstol av Gunnel Linde. Den är underbar! Måste läsa om den.

Jag fick en fin bukett med mörkröda blommor som jag har framför mig nu. Innan vi tog farväl lovade jag att skriva färdigt del två av boken så snabbt som möjligt – så det är bäst att jag fortsätter med det nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.